Català

Política de Protecció de Dades

POSIMAT, S.A. l'informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal.

POSIMAT, S.A. es reserva el dret a modificar aquesta política, i l'informarà previament dels canvis que es produeixin en la mateixa per mitjà d'aquest avís.

PRIMER.-  Vostè, en facilitar voluntàriament les seves dades personals per mitjà de qualsevol formulari d'aquesta pàgina web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, AUTORITZA EXPRESSAMENT POSIMAT, S.A. perquè tracti i incorpori en un arxiu de la seva propietat les dades remeses.

SEGON.-  La recollida i tractament de les dades personals que vostè faciliti té com a finalitat  poder contactar amb vostè per via electrònica, correu o fax, per donar resposta a la seva petició i remetre-li informació sobre els serveis que ofereix POSIMAT, S.A. i que puguin ser del seu interès.

TERCER-  Les dades facilitades per vostè en els camps marcats amb * són obligatoris per tal de poder complir amb la finalitat exposada en el paràgraf anterior.

QUART.-  POSIMAT, S.A. ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar qualsevol alteració, pèrdua o tractament no autoritzat de les dades personals que vostè faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet.

CINQUÈ.-  POSIMAT, S.A. manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les seves dades personals.

SISÈ.-  Vostè té dret a accedir a la información que li concerneix, rectificar-la en cas de ser errònia, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament a través del correu electrònic, o bé dirigint-se per escrit a POSIMAT, S.A., Avinguda ARRAONA nº 23, 08210, BARBERA DEL VALLES, BARCELONA.

SETÈ - Existeix una información no personal que es recull quan vostè accedeix al nostre lloc web. Es tracta d'una informació estadística i normalment consisteix en el tipus de navegador d'Internet, el sistema operatiu emprat; el nom de domini del lloc  web d'origen: el nombre de visites, temps mitjà de les visites al nostre web, pàgines vistes, etc...La recol·lecció d'informació es una pràctica general a Internet, que té l'objectiu d'avaluar l'interés dels llocs web i millorar així el seu contingut.